Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ο επί παντός επιστητού κύριος Δερτούζος , ο αχυράνθρωπος της Δημάρχου στο ξεπούλημα της Κυνόσουρας.

Η περιπλανώμενη θιασάρχης Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου του έργου «ΣΑΛΑΜΙΝΑ … ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ» πλαισιωμένη από 18 ηθοποιούς – κομπάρσους και σε πρώτο αντρικό ρόλο τον εκ μεταγραφής Μάνο Δερτούζο, παρουσίασαν στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο την μεγάλη επιτυχία τους σχετικά με την παραχώρηση της Κυνόσουρας.

Κατά τον ειδικό συνεργάτη της,  η μεγάλη επιτυχία τους έγκειται λέει στην ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ – coastline, η οποία πάντα κατά τον ειδικό είναι η μια νοητή γραμμή !!!!!!!!!!!!! Κύριε ειδικέ ακτογραμμή  είναι η γραμμή που χωρίζει την ξηρά από την θάλασσα  και δεν είναι ούτε νοητή ούτε ανόητη. Είναι συγκεκριμένη και ορατή. Η Ελληνική ακτογραμμή π.χ. έχει μήκος περίπου 16.000 χλμ. Με ένα κλικ δε στο  www.tripinview.com μπορείτε να δείτε όλες τις ελληνικές ακτογραμμές.
Είναι αδιανόητο ο ειδικός  και η Δήμαρχος να μην γνωρίζουν την ύπαρξη της απόφασης του Βενιζέλου και τον καθορισμό της αρχαιολογικής ζώνης συμπεριλαμβανομένης και της ακτογραμμής. Ο   προηγούμενος  Δήμαρχος  Γιάννης Τσαβαρής  γνώριζε  την ύπαρξη της και την ανέφερε και για να λέμε και του στραβού το δίκιο και γνώστης είναι και ενημερωμένος. Επιτρέπετε όμως να γνωρίζει την ύπαρξη της ένας δημότης και να την παρουσιάζει, να την γνωρίζουν οι μπλογκεράδες  και να την αγνοεί η Δήμαρχος;
Δεν δείχνει για τόσο αφελής.
Προφανώς  το έργο έχει τελειώσει . Η Κυνόσουρα έχει ξεπουληθεί και θα έρθει στο και πέντε όπως συνηθίζει να μας πει κλαψουρίζοντας ότι έκανε ότι μπορούσε, αγωνίστηκε, έτρεξε, μάτωσε ….. αλλά φταίνε οι προηγούμενοι.
Σύντομα θα επανέλθουμε στο ξεπούλημα της Κυνόσουρας, γιατί υπάρχει άλλο ένα καυτό ζήτημα εκτός της ακτογραμμής. Εξαιρούνται λέει της εξαίρεσης ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ!!!!!!!

Η Δήμαρχος και ο ειδικός ούτε αυτό γνωρίζουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου